beeuwkes

Direct contact
070 - 31 43 000

Wassenaarseweg 391, 's-Gravenhage

verkocht

Omschrijving

Op uniek mooie locatie en op hoek gelegen ruim topappartement met 2 slaapkamers en vrij zicht richting Park Clingendael aan de ene zijde en het nieuw te realiseren Julia’s park aan de andere zijde. Het appartement is geheel voorzien dubbele beglazing, en parketvloeren en heeft een zijbalkon met ochtendzon en een achterbalkon met middagzon. In de afgesloten onderbouw een eigen (fietsen)berging.

Indeling: gemeenschappelijk entree, trappenhuis naar 2e verdieping: entree appartement; L-vormige gang, vaste kast met elektra (5 groepen met veiligheid schakelaar), intercomsysteem, ingebouwde garderobekasten, wc met fonteintje en schoenenkast.
Ruime L-vormige zit/eetkamer met parket, mooie centraal gesitueerde haard (op functionaliteit te controleren) met boekenkasten aan weerszijde en ruim balkon met zicht in het groen. Midden slaapkamer met parket en vaste kast met vaste wastafel, hoofdslaapkamer met parket en ingebouwde garderobekasten. Nette badkamer met ligbad, extra wc, bidet en vaste wastafel. Nette eenvoudige ruime keuken met diverse apparatuur, vaste kast met CV-ketel (intergas) en toegang naar 2e balkon met ochtend en middagzon.

Nadere gegevens:
- Eigen grond
- Woonoppervlak ruim 96m2
- Licht appartement
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Vrije zichtlijnen
- Actieve VVE, bijdrage ca. € 100,-- per maand, professionele beheerder