UW HUIS VERKOPEN IN DE REGIO DEN HAAG

Wilt u uw huis verkopen in Den Haag of omgeving? Beeuwkes Makelaardij biedt u een optimale service. Ook hier staan de belangen en wensen van onze cliënt centraal. U verwacht én krijgt professionele advisering en begeleiding gedurende het gehele verkooptraject, waarbij wij de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten houden, zodat een voor u zo succesvol mogelijke transactie tot stand wordt gebracht. 

Een aantal belangrijke Unique Selling Points

  • Maximale media-aandacht voor uw woning, op zowel offline, online en social media
  • Uitgebreide presentatie van de woning, met professionele foto’s, digitale plattegronden en indien gewenst een video.
  • Het benutten van ons zeer uitgebreide relatienetwerk met ons doel uw woning bij zoveel mogelijk gegadigden onder de aandacht te brengen.

Zowel bij aan- als verkoop zijn een scherp inzicht in de woningmarkt, juridische kennis en de onderhandelingstechnieken van groot belang. Beeuwkes Makelaardij geeft u professioneel advies op de vele op zichzelf staande hoofdbestanddelen, zoals het biedingsniveau, de opleveringstermijn en de ontbindende voorwaarden, die tezamen de strategie vormen om tot een succesvol eindresultaat te komen. 

 

Ook na de overdracht blijft Beeuwkes Makelaardij u van dienst en kunt u met uw vragen vanzelfsprekend bij ons kantoor terecht.

Meer informatie?