Ridderspoorweg 176, Den Haag

verkocht

Ridderspoorweg 176, Den Haag

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (127,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
6
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
plat dak
Voorzieningen
lift
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Energie

Verwarming
blokverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Schuur/berging
inpandig

Omschrijving

Op de bovenste (zesde) etage van flatgebouw "Wapendal" (ontworpen na de Tweede Wereldoorlog door de architecten Blankespoor en De Vries, bouwjaar 1952) schitterend gelegen driekamer top- èn hoekflat met aan drie zijdes uitzicht over Den Haag. Het appartement dient gerenoveerd te worden.
De garage i... lees meer

Op de bovenste (zesde) etage van flatgebouw "Wapendal" (ontworpen na de Tweede Wereldoorlog door de architecten Blankespoor en De Vries, bouwjaar 1952) schitterend gelegen driekamer top- èn hoekflat met aan drie zijdes uitzicht over Den Haag. Het appartement dient gerenoveerd te worden.
De garage is apart te koop voor €39.500,00 k.k.

Mooie brede en statige trap naar erg fraaie centrale en tevens gesloten entree.
Twee liften en twee trappenhuizen welke zich aan de linker- en rechterzijde van dit mooie flatgebouw bevinden. Overdekte open galerij waarbij de loop naar de flat bijzonder prettig wordt afgewisseld door meerdere balkons en het werkelijke prachtige uitzicht over het unieke stuk duingebied Wapendal richting het centrum van Den Haag.

Indeling:
Entree, halletje met tochtdeur en parket, L-vormige gang met radiator en videofoon welke direct toegang geeft tot alle ruimtes en eveneens is voorzien van parket.
Witte Almat keuken aan de galerijzijde met naast het prachtige uitzicht (!!!) zowel onder- als bovenkastjes, diverse Bauknecht apparatuur te weten afzuigkap, vierpitsgaskookplaat, oven en koel/vriescombinatie en wit kunststof werkblad met enkele spoelbak en mengkraan. Eenvoudig toilet met fonteintje, vaste kast met elektra (5 groepen en aardlekschakelaar), eenvoudige doucheruimte met douche en wastafel.
Over de volle breedte van de flat gelegen zit-/eetkamer. De woonkamer heeft naast prachtig uitzicht aan twee verschillende zijdes een ingebouwde (vitrine)kast. Zonnige balkon (gelegen op het zuidwesten) met zonwering. Mooie slaapkamer aan de zijkant met twee vaste kasten en eveneens fraai uitzicht.
In de onderbouw gelegen berging op minimale loopafstand van een van de twee aanwezige liften en wat verderop bevindt zich de garage (uitsluitend van buitenaf bereikbaar) met naast verlichting twee dubbele wandcontactdozen èn een radiator.

Wapendal is ongeveer 3,6 hectare groot en is gelegen tussen de Daal en Bergselaan, de Pioenweg, de Ereprijsweg en de Ridderspoorweg. Uitvoeringsplan 2013-2017 moet ervoor zorgen dat dit gebied behouden blijft. Wapendal is onderdeel van het Natura 2000-gebied Westduinpark en Wapendal. Het is een restant van een oude strandwal. Het grensde aan de strandvlakte en lag op een laaggelegen vochtige plek. Vroeger werd zo'n plek 'wapel' genoemd. Daar is de naam Wapendal van afgeleid. Boeren uit de omgeving lieten hun vee hier grazen en drinken.

Bijzonderheden:
-Twee liften en twee trappenhuizen,
-Nagenoeg overal dubbel glas en aan twee zijdes nieuwe kozijnen met onder andere draaikiepramen,
-Aanvaarding direct,
-Blokverwarming,
-Garage (J) in de onderbouw apart te koop voor €39.500.00 k.k.
-Gemeentelijke erfpacht, wordt niet geïnd (einddatum erfpacht: 31-12-2025)
-Actieve Vereniging van Eigenaren: bijdrage € 288,36 per maand inclusief € 84,- voorschot stookkosten.
-Projectnotaris Maaldrink

Locatie

Contact opnemen